De klare fordele

Splitleasing

Har du leaset en bil i virksomheden, eller har din arbejdsgiver erhvervsleaset en bil, og ønsker du at anvende bilen privat, er splitleasing netop løsningen! Splitleasing kan være en billigere løsning både for den private kørsel, men også for den erhvervsmæssige. Du bliver ikke beskattet af den private kørsel, samtidig fordeles udgifterne præcist efter hvor meget bilen procentvis bliver brugt til privat/erhverv. Oftest vil en splitleasing aftale være på 12 måneder. Dette betyder man har en høj fleksibilitet, og derfor kan imødekomme forandringer i virksomheden.

 

Helt konkret installeres der en kørebog i bilen, hvor du inden turen angiver om det er privat eller erhvervskørsel. På denne måde vil man til slut på måneden kunne opgøre den præcise procentmæssige fordeling, og derefter faktureres privatperson og virksomhed individuelt.

Noget for mig?

Med splitleasing
undgår du beskatning
og deler bil-omkostningerne med virksomheden

Den største fordel opnåes. hvis man har en firmabil, som du gerne vil benytte til privat ærinder. Dette kan du i samarbejde med virksomheden gøre. Virksomheden sparer nogen af sine omkostninger, da du vil stå for den procentvise månedlige ydelse, som du bruger bilen privat. Oftest benyttes denne mulighed, til at man privat kan få en mere luksuriøs bil, med mere udstyr, da firmabiler oftest er spækket med dette.

Lyder splitleasing som en mulighed for dig? Så er du altid velkommen til, at kigge forbi Vestjysk Bilhus til at høre om mulighederne. Er du langvejs fra, er du også altid velkommen til at kontakte Peter eller Morten!

Peter Nør-Jensen: +45 22 33 22 88

 

Det tekniske

Splitleasing med
supernemt kørselsregnskab

SKAT’s regler kræver at der føres præcist kørselsregnskab, der viser fordelingen mellem virksomhedsrelateret hhv. privat kørsel. Det fungerer supernemt i praksis, med en elektronisk kørebog, hvor du ved start af hver tur, angiver om det er for virksomheden eller privat. Vi benytter os af Skyhost, som har udarbejdet en brugervenlig platform hvor alle kan være med!

Denne kørebog vil dokumentere fordelingen af kørslen, og du får mulighed for at bekræfte eller redigere fordelingen, inden du i starten af måneden skal godkende den foregående måneds kørsel.

Kontakt os allerede i dag på tlf. 40 11 34 07 for en uforpligtende dialog og om hvordan splitleasing kan medvirke til at realisere dine ønsker og hjælpe dig med at undgå firmabil-beskatning.