Profil

Vestjysk Bilhus

Vi er din kilde til drømmebiler med over 30 års erfaring og ekspertise i import af nyere brugte kvalitetsbiler, herunder en særlig passion for Mercedes Benz.

Hvad gør os unikke?

  • Erfaring og Ekspertise: Over 20 års specialisering i Mercedes Benz og nyere brugte biler.
  • Topkvalitet: Alle vores biler er nøje serviceret hos autoriserede værksteder meddokumenteret historik.
  • Skadefri Garanti: Vi står inde for hver bils skadefri historik, så du kan køre med ro isindet.

Vores udvalg?

  • Topklargjorte Biler: Udforsk vores spændende udvalg af topklargjorte biler, klar tilkøreglæde.
  • Skaffer Den Rette Bil: Hvis vi ikke har den ønskede bil på lager, skaffer vi den hurtigt ognemt.

Finansiering og leasing:

  • Hurtig Finansiering: Samarbejder med SANTANDER Consumer Bank, Core Leasing ogCarta Leasing for hurtig og nem finansiering.
  • Leasingmuligheder: Konkurrencedygtige leasingtilbud til rådighed for din drømmebil.

Glade kunder er vores stolthed! Vi stræber efter at skabe glade kunder ved at levere køreglæde med en førsteklasses serviceoplevelse.

Sportscar event

Vi er medlem af Sportscar Event

Vestjysk Bilhus A/S er medlem af Sportscarevent-klubben, som støtter Børnecancerfonden ved at køre ture med kræftsyge børn og deres pårørende på Jyllandsringen og Sjællandsringen hvert år. Der sælges ture på klubbens hjemmeside, som co-driver i en Ferrari Modena 360. Klubben har mange fantastiske og spændende biler du kan købe en tur i. Beløbet du betaler går til velgørenhed til Børnecancerfonden. 

Samarbejdspartnere

Vestjysk Bilhus A/S er naturligvis medlem af AutoBranchen Danmark, hvor man skal opfylde alle Autobranchen’s 34 kvalitetsnormer.

Medlemmer af Danmarks Automobilforhandler Forening har i fællesskab med Autobranchen Danmark vedtaget de etiske regler. Kvalitetskravene er udarbejdet af automobilforhandlere og uafhængige konsulenter – med støtte fra Erhvervsfremme Styrelsen. Alle certificerede automobilforhandlere har bevist at de er i stand til at leve op til de etiske regler samt Autobranchen’s kvalitetskrav. Dette efterprøves bl.a. af kunder samt ved virksomhedsbesøg foretaget af uafhængige konsulenter.

Hos VESTJYSK BILHUS kan til hver en tid udføre en fejlfri FDM brugtbilattest efter kundens ønske og valg. Vores biler leveres med 6 måneders reklamationsret ifølge købeloven på alle drivdele./ 2 års reklamationsret på påpegede fejl. Afhentnings/engrostilbud som der sælges uden garanti, er KUN til momsregistrerede firmaer.

Alle vore biler gennemgår et meget grundigt kontrolskema et ServiceVækksted. Alle biler leveres med skriftlig speedometergaranti, ligesom vi garanterer at bilerne er fri og ubehæftede for restgæld.

Lad os hjælpe dig med at finde din drømmebil

Har vi ikke din drømmebil? Hjælper vi dig gerne med at importere den bil du søger.
Vi har over 25 års erfaring med at importer og beregne afgifter. Ring gerne for at høre mere og få en god snak om den bil du søger