Velkommen til

Vestjysk Bilhus A/S

Vestjysk Bilhus A/S startede i 2006, og har siden da importeret hundredvis af drømmebiler til glade kunder!

Vi har over 20 års erfaring i salg af nyere brugte biler, bl.a. flere års erfaring med Mercedes Benz. Vores speciale er at importere nyere brugte kvalitetsbiler, som er fuld serviceret og med skadesfri historik.

Vestjysk Bilhus A/S sælger køreglæde
Alle vores biler er serviceret hos autoriseret værksted. Vi følger altid op på historikken på bilen, så vi sikrer kunden får en driftsikker bil med mange år i sig.

 

Vestjysk Bilhus A/S har altid spændende topklargjorte biler på lager. Har vi ikke den ønskede bil – skaffer vi gerne den rette bil hjem på bestilling. Nemt, simpelt og hurtigt.

Vi kan naturligvis også klare finansieringen eller et leasingtilbud på din fremtidige bil. Vi samarbejder med SANTANDER Consumer Bank, Core leasing og Carta leasing, for netop at kunne sikre hurtige leveringstider af din drømmebil!

Firmaets slogan er ”Altid spændende biler” , som vi sætter i højprioritet. Vi vil levere spændende biler med en god service! Vi samler på glade kunder.

Vi er medlem

Sportscar Event

Vestjysk Bilhus A/S er medlem af Sportscarevent-klubben, som støtter Børnecancerfonden ved at køre ture med kræftsyge børn og deres pårørende på Jyllandsringen og Sjællandsringen hvert år. Der sælges ture på klubbens hjemmeside, som co-driver i en Ferrari Modena 360. Klubben har mange fantastiske og spændende biler du kan købe en tur i. Beløbet du betaler går til velgørenhed til Børnecancerfonden. 

Leasingsamarbejde

Leasingsamarbejde

Vores samarbejde med Carta Leasing og Core Leasing, gør at vi kan eksekvere jeres leasingforespørgelser hurtigt! – På denne måde får vi hurtigt plader på din drømmebil, og du kan blive godt kørende uden lange ventetider. 

Vi er medlem

AutoBranchen Danmark

Vestjysk Bilhus A/S er naturligvis medlem af AutoBranchen Danmark, hvor man skal opfylde alle Autobranchen’s 34 kvalitetsnormer.

Medlemmer af Danmarks Automobilforhandler Forening har i fællesskab med Autobranchen Danmark vedtaget de etiske regler. Kvalitetskravene er udarbejdet af automobilforhandlere og uafhængige konsulenter – med støtte fra Erhvervsfremme Styrelsen.

Alle certificerede automobilforhandlere har bevist at de er i stand til at leve op til de etiske regler samt Autobranchen’s kvalitetskrav. Dette efterprøves bl.a. af kunder samt ved virksomhedsbesøg foretaget af uafhængige konsulenter.

Vi er medlem

AutoBranchen Danmark

Hos VESTJYSK BILHUS kan til hver en tid udføre en fejlfri FDM brugtbilattest efter kundens ønske og valg.

Vores biler leveres med 6 måneders reklamationsret ifølge købeloven på alle drivdele./ 2 års reklamationsret på påpegede fejl.

Afhentnings/engrostilbud som der sælges uden garanti, er KUN til momsregistrerede firmaer. 

Alle vore biler gennemgår et meget grundigt kontrolskema et ServiceVækksted. Alle biler leveres med skriftlig speedometergaranti, ligesom vi garanterer at bilerne er fri og ubehæftede for restgæld.