De klare fordele

Privatleasing

Privatleasing er også kendt som operationel leasning. Privatleasing er for dig der ønsker en forudsigelig leasingaftale. Privatleasing er mest udbredt i privatøkonomier deraf navnet. Privatleasing er leasing uden bekymringer. Du har ingen uforudsete udgifter ved en privatleasing, dette skyldes at udgifter til: Service, reparation og vedligeholdelse er dækket af leasingudbyder. Du står kun for at dække den månedlige leasingydelse samt brændstof.

Efter endt leasingperiode, skal du blot aflevere bilen tilbage til leasingselskabet, og du indestår ikke for nogen restværdi. Du står derfor ikke med nogen økonomisk forpligtelse, om at indfri restværdien når bilens leasingperiode ender. Har du en sårbar økonomi, og vil gerne kende dine fremtidige udgifter? Så er privatleasing måske værd at høre mere om.

 

Noget for mig?..

Skal jeg Privatlease?..

Hvis du gerne vil være sikret dine økonomiske omkostninger, uden uforudsete udgifter er privatleasing din mulighed for netop dette. Du sparer altså den store afskrivning ved at købe en bil kontant, og samtidig sparer du også reparations- og vedligeholdelsesomkostninger.

Privatleasing er altså en måde hvor på du kan sikre dig dine omkostninger, og samtidig kan få fordelene ved leasing. Privatleasing kan oftest laves med forskellig løbetid. Hos Vestjysk Bilhus er vi altid klar til at vejlede dig, og hvad den bedste løsning for dig måtte være. Vi vil meget gerne rådgive vores kunder præcis efter deres økonomiskeforhold. Du er altid velkommen til at slå et kig forbi Vestjysk Bilhus, eller kontakte vores dygtige rådgivere.

Peter Nør-Jensen: +45 22 33 22 88